Carolin Solskär

Föreläsningar

Boka Carolin Solskärs föreläsningar om entreprenörskap, aktivism och framtidens arbetsplatser med nya teknologiska lösningar. Carolin föreläser om innovation inom tech-branschen, hur man får olika generationer att nå ett lyckat samarbete samt sitt engagemang inom #Metoo-rörelsen och hur man själv kan bidra till förändring. Gör en kostnadsfri förfrågan och boka Carolins föreläsning och workshop till ert nästa event.

Inspirationsföreläsning: För att vinna måste du våga


En inspirerande föreläsning där Carolin delar med sig av sin resa till att bli en av de starkaste rösterna i #Metoo-rörelsen. Utan någon bakgrund inom politik eller aktivism, ingen budget och med endast 4 dagar på sig organiserade Carolin #Metoo-manifestationerna som skedde i 14 städer i Sverige.


Förväntningarna på arbetslivet – när millennials och 60-talister ska samarbeta


En tankeväckande föreläsning om hur vi idag är fyra generationer som alla ska trivas och samsas på arbetsplatsen. Hur kan arbetsgivare tillfredsställa olika generationers förväntningar på arbetsplatsen när det finns i en klyfta i tekniska och digitala erfarenheter?


Den fjärde industriella revolutionen


En spännande föreläsning om ett teknologiskt skifte som saknar historisk motsvarighet och som i grunden kan komma att förändra hela samhället. Carolin berättar om hur genom nya tekniska fenomen flyttas hela tiden gränsen för våra begränsning.


carolin solskär


Kontakt och bokning

För kontakt och bokning av Carolins föredrag. Gör en kostnadsfri förfrågan här.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.